Doğa Kolejinde Kitap Sergisi - Son Dakika
Güncel

Doğa Kolejinde Kitap Sergisi

Doğa Kolejinde Kitap Sergisi

Özel Elazığ Doğa İlkokulunun her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel "Dünya Çocuk Kitapları-3" sergisi bu yıl da yerel basının ve velilerin büyük bir ilgi ve katılımı ile gerçekleşti.

21.11.2013 15:17  Güncelleme: 15:50

Öğrencilere okuma sevgisini amaçlayan etkinlik bu yıl "Kitap Kumbaram" isimli kampanya ile şenlendi. Öğrencilere dağıtılan kumbaralar günlük harçlıklar ile doldurulup toplanan birikimler sergi günü kitaba dönüşmüş oldu.

Kampüste bulunan bütün öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen şenlik Doğa Koleji Genel Müdürü Mehmet Örnek tarafından açıldı. Daha sonra konuşma yapan okul müdürü Ahmet Çağlayan:

"Bireyin beslenmeye ihtiyaç duyduğu gibi düşüncenin, gelişimin de okumaya ihtiyacı olduğunu, kitapların aklın ilacı, ruhun gıdası olmadaki serüvenini, vazgeçilmeyen en iyi dost ve arkadaşlıklar oluşturduğunu, yaşama kattığı değerleri, kitapların yalnız raflarda değil düşünce ve davranışlarda anlam kazanan mesajlar olduğunu hatırlattı.."

Daha sonra öğrencilerin okudukları şiirler, palyaço ve arı maya etkinlikleri ile devam eden fuar gezildi. Sergi iki gün öğrenci ve velilerin gezmesi için açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğa Kolejinde Kitap Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement