Düzce'de Esrar ve Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Esrar ve Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan bir şahsın ikametinde yapılan aralarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

02.06.2016 12:43

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan bir şahsın ikametinde yapılan aralarda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gölyaka İlçe Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ticareti yapanlara karşı yürütülen çalışmalar ve Düzce Cumhuriyet Başsavcılığını talimatı sonucunda şüpheli A.D.'nin ikamet ve eklentileriyle motosikletinde yapılan aramada, 4 ayrı poşet içerisinde 340 adet uyuşturucu hap, bir poşet içinde daralı 2,01 gram yeşil renkli uyuşturucu madde, yine poşet içerisinde daralı 0,81 gram kubar esrar maddesi ile daralı 8,01 gram Jamaika tabir edilen uyuşturucu madde ile, satışa hazırlamak için kullanılacak 77 adet şeffaf kilitli poşet, boş sigara paketi içerisinde yarısı içilmiş vaziyette sigaralık tabir edilen uyuşturucu maddeye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçici olarak uyuşturucu madde ticareti suçunda kullanıldığı şüphesi ile el konuldu.

Şüpheli A.D. ifadesinin alınmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Düzce Sulh Ceza Hakimliği şüpheli A.D.'nin tutuklanmasına karar verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Esrar ve Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement