Edremit Körfezi'nde Kış Mevsiminde Bahar Havası - Son Dakika
Güncel

Edremit Körfezi'nde Kış Mevsiminde Bahar Havası

Edremit Körfezi\'nde Kış Mevsiminde Bahar Havası

Türkiye'nin doğusunda dondurucu soğuklar yaşanırken Edremit Körfezi'ndeki yerleşim birimlerinde ilkbaharı aratmayan günler geçiriliyor Okulların yarıyıl tatilinde Körfez'e gelen binlerce kişi, tatilin son günlerinde güneşli havanın tadını çıkarıyor.

07.02.2014 15:55

Doğu illerinde sıfırın altında 30 derecelere varan düşük sıcaklıklar görülürken Ayvalık ilçesinden Altınoluk beldesine kadar uzanan Edremit Körfezi şeridinde adeta bahar havası yaşanıyor.

Birkaç gündür ilkbaharı aratmayan günler geçiren bölgede hava sıcaklıkları, güneş altında 20 dereceye kadar çıkıyor.

Türkiye'nin doğusundaki illerde sıfırın altında 30 derecelere varan düşük sıcaklıklar yaşanırken okulların yarıyıl tatili için Edremit Körfezi'ne gelen binlerce kişi ve bölge sakini, kış aylarında güneşin tadını çıkarıyor.

Sahildeki çay bahçeleri ve kıyı kesimlerdeki banklar, denizi ve suya yansıyan güneş ışınlarını izleyenlerle doluyor. Özellikle Ayvalık'taki Cunda Adası ile Akçay ve Altınoluk kordonları, kış mevsimine rağmen oldukça kalabalık günler geçiriyor.

Meteorolojik tahminlere göre, Körfez'de hafta sonunda yağmur beklenirken hava sıcaklılarında düşüş görülmeyecek. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edremit Körfezi'nde Kış Mevsiminde Bahar Havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement