Elazığ'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin hayatını kaybettiği, bir çok kişinin ise sağ kurtarıldığı iki binanın yıkıldığı anlar saniye saniye kaydedildi. O anlar, iki binanın arasında yer alan iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

29.01.2020 09:52  Güncelleme: 11:36

Geçtiğimiz cuma akşamı meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde, Elazığ merkeze bağlı Mustafapaşa Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi'ndeki 5'er katlı Aykent ve Kalay apartmanında 11 kişi hayatını kaybetmiş, 13 kişi ise arama kurtarma ekiplerinin zamana karşı çalışmasıyla sağ olarak kurtarılmıştı.

Elazığ'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada

GÜVENLİK KAMERASI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

O iki binanın arasında ve Selahattin Çetin'e ait iş yerinin güvenlik kamerası, deprem anını ve binaların yıkılmasıyla oluşan toz bulutlarını saniye saniye kaydetti.

Elazığ'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada

KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTILAR

Deprem anında caddeden geçen bir araç son anda geri vitese takarak enkazın altında kalmaktan kurtuldu. Yaşlı bir çiftin ise toz bulutları arasında kendilerini sokağa attıkları görüldü. Ayrıca iş yerindekilerin panikle kaçışları kamera kayıtlarına anbean yansıdı.

Elazığ'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada

SON ANDA KURTULDU

İki binanın yaklaşık 1'er dakika arayla yıkıldığı kamera kayıtlarıyla net olarak görünürken, araçlarının içerisinde yer alan vatandaşların olayı ucuz atlatması dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

24 Ocak Cuma akşamı merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde, 35'i Elazığ'da, 4'ü Malatya'da olmak üzere 41 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1.607 kişi de yaralandı.

Derinliği 6,75 kilometre olan depremin ardından yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonucunda 45 kişi enkazdan sağ çıkarıldı.

Elazığ\'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada

Son Dakika Güncel Elazığ'da 11 kişinin öldüğü 2 binanın yıkılma anları kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement