Ellerde Türk Bayrağı, Dillerde Tekbir Ile 15 Temmuz'un Birinci Yılı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Ellerde Türk Bayrağı, Dillerde Tekbir Ile 15 Temmuz'un Birinci Yılı Kutlandı

Ellerde Türk bayrağı, dillerde tekbir ile 15 Temmuz'un birinci yılı kutlandıİSTANBUL(DHA)- ESENLER Belediyesi'nin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği 15 Temmuz demokrasi nöbetine onlarca vatandaşlar katıldı.

16.07.2017 09:50

Ellerde Türk bayrağı, dillerde tekbir ile 15 Temmuz'un birinci yılı kutlandı

İSTANBUL(DHA)- ESENLER Belediyesi'nin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği 15 Temmuz demokrasi nöbetine onlarca vatandaşlar katıldı.

Programda 249 Şehidin ruhlarına Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Esenler Belediyesi, o gecede yaşanan tüm olayları demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara belgesel halinde izlettirdi.

"VATAN HAİNLERİNE EN GÜZEL CEVAP, DEMOKRASİ NÖBETLERİDİR"

Vatan hainlerine karşı demokrasi nöbetinin en güzel cevap olduğunu söyleyen Fatih Koçak, "Vatan hainleri hiçbir zaman kazanamayacaktır. Her zaman bu devletin yanındayız. Şehitlerimizin hatırına en güzel şey ruhlarına Kuran okumaktır. Şehitlerimizi sadece 15 Temmuz'da değil, her zaman anacağız ve hiçbir zaman unutmayacağız" diye konuştu.

Bir sene önce yaşanan korkunun şuanda sevince dönüştüğünü ifade eden Seher İnal,??Kazandığımız zaferi kutluyoruz. Şehitlerimiz için üzülüyoruz. Gerekirse biz de canımızı feda ederiz. Demokrasi nöbetlerimize devam edeceğiz. Televizyonda şehit haberi gördüğümde ağlamaktan başka yapabileceğim tek şey dua etmektir. Şehitlerimiz sayesinde şuan ayaktayız?? diye konuştu.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar ellerinde Türk bayrağı ve dillerindeki tekbir ile hain darbe girişimini yeniden andı.

(FOTOĞRAF)

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ellerde Türk Bayrağı, Dillerde Tekbir Ile 15 Temmuz'un Birinci Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement