Emniyet Mensuplarına Özel İndirim - Son Dakika
Güncel

Emniyet Mensuplarına Özel İndirim

Emniyet Mensuplarına Özel İndirim

'Öz Hakiki Karakol' filmi 18 Mayıs'ta vizyona girerken, emniyet mensupları filmi indirimli olarak izleyebilecek.

07.05.2012 16:11

"ÖZ HAKİKİ KARAKOL"DAN, EMNİYET MENSUPLARINA ÖZEL İNDİRİM

Osmanlı'nın büyük dolandırıcılarından Eyüplü Halit'in efsanelerle dolu hayat hikayesi 'Öz Hakiki Karakol' filmi 18 Mayıs'ta vizyona girerken, emniyet mensupları filmi indirimli olarak izleyebilecek.

Yapımcılığını Arkadaş Yapım ve Medya Mühendisi'nin üstlendiği, yönetmenliğini İbrahim Güler'in yaptığı "Öz Hakiki Karakol" filmi, 18 Mayıs'ta vizyondaki filmler arasında yerini alacak. Yeni bir kahkaha tufanı yaratacak filmi, Emniyet mensubu ve yakınları anlaşmalı sinemaların gişelerinde kimlik ibraz ederek indirimli olarak izleyebilecekler.

'Öz Hakiki Karakol' filmi Osmanlı döneminin en meşhur ve büyük dolandırıcılarından Eyüplü Halit'in efsanelerle dolu hayat hikayesinden esinlenilerek beyaz perdeye taşındı. Kamuoyunun "Erdal Bakkal" olarak tanıdığı Cengiz Bozkurt, "Hasan" karakterini canlandırdığı filmde bu kez sevenlerinin karşısına sahte bir karakol kurup karakolun amiri olan bir üçkağıtçı rolünde çıkıyor.

Eminönü'ndeki saat kulesini bile satan ve Sülün Osman'a atfedilen pek çok üçkağıdın da kaynağı olarak bilinen Eyüplü Halit'in maceralarından en çarpıcısı filme konu olurken, emniyet mensupları ve yakınları, anlaşmalı sinemaların gişelerinde kimlik ibraz ederek filmi özel bir indirimle izleme şansı yakalayacak.

Cengiz Bozkurt, Erdal Bakkal rolünden sonra şimdi de çakma karakol komiseri oldu.

Osmanlı'nın büyük dolandırıcılarından Eyüplü Halit'in efsanelerle dolu hayat hikayesi 'Öz Hakiki Karakol' filmine hayat verdi.

Senaryosunu İbrahim Güler ve Erdal Bektaş'ın yazdığı, yapımcılığını Arkadaş Yapım (Yusuf Güler) ve Medya Mühendisi'nin (Kayahan Nacar& Ceyhun Büyükbeşe) üstlendiği, yönetmenliğini İbrahim Güler'in yaptığı film, yeni bir kahkaha tufanı yaratacak.

Kamuoyunun Erdal Bakkal olarak tanıdığı Cengiz Bozkurt, Hasan karakterini canlandırdığı filmde bu kez sevenlerinin karşısına sahte bir karakolun çakma amiri olarak çıkıyor.

Osmanlı döneminin meşhur üçkağıtçılarından Eyüplü Halit'in efsanelerle dolu dolandırıcılık hikayesi, Öz Hakiki Karakol filmini beyaz perdeye taşıdı. Eminönü'ndeki saat kulesini bile satan, Sülün Osman'a atfedilen pek çok üçkağıdın da kaynağı olarak bilinen Eyüplü Halit'in maceralarından en çarpıcı olanından esinlenilen 'Öz Hakiki Karakol' filmi, 18 Mayıs 2012'devizyona giriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emniyet Mensuplarına Özel İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement