Erdoğan: "Bu İhanet Çetesinin İçinde Faaliyet Göstermeyi Sürdüren Herkes Taammüden Vatan Hainidir" - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "Bu İhanet Çetesinin İçinde Faaliyet Göstermeyi Sürdüren Herkes Taammüden Vatan Hainidir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit aileleri ve gazi yakınları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehit yakınlarına ve gazilere akşam yemeği verdi.

30.08.2016 20:59

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit aileleri ve gazi yakınları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehit yakınlarına ve gazilere akşam yemeği verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemek öncesi şehit yakınları ve gazilere hitaben bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yüce dinimizin değerlerini istismar eden FETÖ ve DAİŞ gibi örgütlere karşı uyanık olmak zorundayız. Allah bize düşünmemiz, mukayese etmemiz, kendi kararımızı kendimiz vermemiz için akıl vermiş."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu örgütün önündeki kişi, kendileri söylüyor, 'Bize FETO şah damarımızdan daha yakın.' diyor. Bu ifade şirktir, yani Rabbimize ortak koşmaktır. Çünkü Rabbimiz, kitabımız Kur'an-ı Kerim'de şah damarından bize daha yakın olduğunu kendisi bildiriyor. 'Ben size şah damarınızdan daha yakınım.' diyor. Bu alçaklar işte burada şirkin içine girmek suretiyle nerede olduklarını çok açık net ortaya koyuyorlar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Millet olarak binlerce yıllık bir devlet geleneğine, maddi ve manevi boyutlarıyla muhteşem bir medeniyet birikimine, coğrafyamızda bin yıllık hakimiyete sahibiz. Bütün bunlar ortada dururken, aklını ve inancını Amerika'da yaşayan bir şarlatanın emrine verenlerin, ruhunu 1 dolara satanların tarihimizle, kültürümüzle, bizimle bir ilişkisi olamaz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Artık mesele kanma, kandırma meselesi olmaktan çıkmıştır. 17-15 Aralık'ta ilk emareleri görülen, 15 Temmuz'da artık gizli saklı hiçbir tarafı kalmayan gerçeklere rağmen bu ihanet çetesinin içinde faaliyet göstermeyi sürdüren herkes taammüden vatan hainidir, millet düşmanıdır. Bunu tekrar ilan ediyorum."

Erdoğan: "Bu İhanet Çetesinin İçinde Faaliyet Göstermeyi Sürdüren Herkes Taammüden Vatan Hainidir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: 'Bu İhanet Çetesinin İçinde Faaliyet Göstermeyi Sürdüren Herkes Taammüden Vatan Hainidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement