Erzurum'da 'Bebekler Emekliyor' Yarışması - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da 'Bebekler Emekliyor' Yarışması

Erzurum'da Bugün Düzenlenen "Bebekler Emekliyor" Final Yarışması Birbirinden İlginç Görüntülere Sahne Oldu. Bebeklerinin Birinci Gelebilmesi İçin Kimi Anne Bebeğiyle Birlikte Emeklerken, Kimi Anneler de Bebeklerinin Karşısına Geçerek Onlara Babalarının Fotoğrafını Gösterdi.

01.04.2007 14:53

Erzurum'da bugün düzenlenen "Bebekler Emekliyor" final yarışması birbirinden ilginç görüntülere sahne oldu. Bebeklerinin birinci gelebilmesi için kimi anne bebeğiyle birlikte emeklerken, kimi anneler de bebeklerinin karşısına geçerek onlara babalarının fotoğrafını gösterdi.

Yenişehir semtinde bir süpermarket tarafından organize edilen ve dün elemeleri yapılan "Bebekler Emekliyor" yarışmasının finali bugün yapıldı. Çok sayıda bebeğin yarıştığı final müsabakalarında renkli görüntüler ortaya çıktı. Annelerinin kucaklarında yarış pistine getirilen kimi bebekler yarışmadan kurtulmak için hüngür hüngür ağlarken, kimi bebekler de bir an önce piste çıkmak için annelerine zor anlar yaşattı.

4'erli gruplar halinde pistte yarışan bebekler izleyenleri kahkahaya boğdu. Bebeklerinin birinci gelebilmesi için ebeveynler de bütün hünerlerini sergiledi. Bazı anneler çeşitli aksesuarlar göstererek bebeklerini ilerletmeye çalışırken, bazıları da bebekleriyle birlikte emekledi. Bebeğinin karşısına geçip babasının fotoğrafını gösterenler de oldu.

Yarışmanın 5 etabında birinci gelen bebekler Atakan Bayram, Ömer Şahin Tatlı, Muhammet Sunal, Gülçin Oğuz ve Su Bilge'ye market yöneticilerince çeşitli hediyeler verildi.

(AA-İRT-GS-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da 'Bebekler Emekliyor' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement