Erzurum Efkan Ala'ya Erzurum'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Erzurum Efkan Ala'ya Erzurum'da Coşkulu Karşılama

Erzurum Efkan Ala\'ya Erzurum\'da Coşkulu Karşılama

Efkan Ala'ya Erzurum'da coşkulu karşılama İÇİŞLERİ Bakanlığı görevini müsteşar Sebahattin Öztürk'e devreden Efkan Ala geldiği baba ocağı Erzurum'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

14.03.2015 12:23

Efkan Ala'ya Erzurum'da coşkulu karşılama

İÇİŞLERİ Bakanlığı görevini müsteşar Sebahattin Öztürk'e devreden Efkan Ala geldiği baba ocağı Erzurum'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Kalabalık nedeniyle havalimanında zaman zaman izdiham yaşandı.

Bugün saat 09.45'te Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla Erzurum'a gelen Eski İçişleri Bakanı Efgan Ala'yı havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Özyılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Merkez ve ilçe belediye başkanları, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Cengiz, partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Uçaktan iner inmez Dadaş Bar Ekibi'nin folklor gösterisini izleyen Efgan Ala, daha sonra kendisini karşılamaya gelen yaklaşık 500 kişi ile tek tek tokalaştı. VIP salonunda kısa bir süre dinlenen Ala karşılamaya gelenlerin ve kendisinin de fotoğrafları bulunan pankartlara bakıp fotoğraf çektirdi.

Uzun bir konvoy eşliğinde kent merkezine giren Efgan Ala'yı burada atlı ciritçiler ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediyesi'ne giden Ala, açıklama yapmayacağını belirterek vatandaşlara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Efkan Ala'ya Erzurum'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement