Eto'o Süresiz Kadro Dışı (4) - Son Dakika
Güncel

Eto'o Süresiz Kadro Dışı (4)

Eto\'o Süresiz Kadro Dışı (4)

ETO'O: BAŞKANIMI KAST ETMEDİMAntalyaspor yönetiminin süresiz kadro dışı bırakma kararı almasının ardından Eto'o, yazılı savunma yapıp, Hasan Subaşı Tesisleri'nden konakladığı otele gitti.

20.09.2016 21:19

ETO'O: BAŞKANIMI KAST ETMEDİM

Antalyaspor yönetiminin süresiz kadro dışı bırakma kararı almasının ardından Eto'o, yazılı savunma yapıp, Hasan Subaşı Tesisleri'nden konakladığı otele gitti. Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Eto'o, Antalyaspor logolu fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına yazdığı yorumda Eto'o, hesabından yayımladığı yazının hiç bir şekilde başkan Ali Şafak Öztürk ile ilgili olmadığını vurguladı.

Başkan Öztürk'e 'Kardeşim' ve 'Başkanım' sözleriyle hitap eden Eto'o, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eğer bu ülkede, bu ülkedeki taraftarlar yıllar önce İspanya'da yaşadığım problemle ilgili beni tüm yürekleriyle destekledilerse, bu tarz konuyu bu ülkenin insanını kastederek gündeme getirmem mümkün değildir. Mesajım yıllardır bana nedensiz yere yıkıcı eleştiriler yapan, o eleştirdikçe kupalar kazandığım kendini bilmez bir kişiye idi. Sana tekrar söylüyorum. Antalyaspor'un ilk 4 maçını kullanarak, 'birilerini' satın alarak beni eleştirmeye devam etme. Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, idari kadrom ve başkanım Ali Şafak önderliğinde, bu sene için koymuş olduğumuz hedeflerimiz başaracağız. Ama şunu bilmelisin ki; ben korkak değilim. Bana her saldırdığında cevabımı vereceğim. Irkıma yapmış olduğun çirkin saldırıya gelince. Tekrar söylüyorum. 18 yıldır bu işin içindeyim. Geldiğim yer belli en iyisini yapmak için hala savaşıyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eto'o Süresiz Kadro Dışı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement