Bayrak asma çalışması yapan vinç yan yatarak devrildi - Son Dakika
Güncel

Bayrak asma çalışması yapan vinç yan yatarak devrildi

İstanbul'da dün gece bayrak asma çalışması yapan vinç bir anda yana yatarak devrildi. Devrilen vinç 1,5 saatlik çalışmanın ardından kurtarılırken kazada yaralanan olmadı.

12.06.2019 05:01  Güncelleme: 08:39

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Karagümrük semtinde gece saatlerinde bayrak asma çalışması yapan vinç, henüz bilinmeyen bir nedenle devrilerek askıda kaldı. Devrilen vinç iki kepçenin çalışması sonucu yaklaşık 1.5 saat sonra kurtarıldı.

Olay Fatih'te gece saat 01: 30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fevzipaşa Caddesi üzerinde bayrak asma çalışması yapan İdris Ç. yönetimindeki 34 RKS 28 plakalı vinç henüz bilinmeyen bir nedenle yan yatarak askıda kaldı. Devrilen vinç sepeti içinde iki çalışan ile, restore halindeki Cedid Ali Paşa Medresesi'nin inşaat iskelesine çarptı.

ŞANS ESERİ ESERİ KİMSE YARALANMADI

Şans eseri sepette bulunan görevliler yara almazken vinç operatörü durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Fevzipaşa Caddesi'ni çift yönlü araç trafiğine kapatarak güvenlik önlemi aldı. Devrilen vinç için olay yerine iki iş makinesi kepçe çağrıldı. İş makinelerinin gelmesiyle devrilen vinçi kurtarma çalışmaları başladı.

Bayrak asma çalışması yapan vinç yan yatarak devrildi

ÇALIŞMAYI İZLEYEN VATANDAŞLAR ALKIŞ TUTTU

Bu sırada meraklı vatandaşların olan biteni izlemeleri dikkat çekti. Yaklaşık 1.5 sonra devrilen vinç kurtarılırken meraklı kalabalığın alkışladığı görüldü. Çalışmaların ardından kurtarılan vinç yol kenarına çekilmesiyle yol her iki yönden de araç geçişine açıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Bayrak asma çalışması yapan vinç yan yatarak devrildi
Bayrak asma çalışması yapan vinç yan yatarak devrildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrak asma çalışması yapan vinç yan yatarak devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • EKREM İMAMOĞLU: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK. 3 2 Yanıtla
    ZAFER Zafer Benimdir Diyebilenlerindir: HAK YERİNİ BULACAK İNŞALLAH 1 0
  • yasin: yıllardır bekledik daha güzel olacak olan ne anlayamıyorum zordayız sıkıntıdayız ekrem imamoğlu gelse düzelecekmi bana ne istanbuldan ben rizede sıkıntıdayım geçinemiyorum ha binali ha ekrem koltuk için uğraşan zati muhteremler benim sorunum ülke ekonomisi bizi yönetenlerin zerre umrunda değiliz pahalılıkdan temel gıda ihtiyaçlarımızda bile zorlanır olduk şükür işimiz var çalışıyoruz ama bukadarda olmaz 400 lira yaptığım aliş veriş 1300 lira binalinin gemileri ekremin daireleri millet ne yapacak 0 0 Yanıtla
  • tayfun: herşey DAHADA güzel olaca... 0 0 Yanıtla
    dj orhan: her şey çok güzel olacak ülen 0 0

Advertisement