Gaski Halkın Sesine Kulak Verdi - Son Dakika
Güncel

Gaski Halkın Sesine Kulak Verdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı 2. Bileşim toplantısı yapıldı.

14.09.2012 17:39  Güncelleme: 17:35

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ünsal Göksen'in Başkanlığını yaptığı meclis toplantısında 33 madde görüşüldü.

33 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, 24 madde oy birliği, 5 madde oy çokluğu ile kabul edilirken, 4 madde için gerekli çalışmaların yapılması için komisyona ek süre tanınmasına karar verildi.

Arıtma Tesisleri Daire Başkan V. İrfan Korkmaz, meclis toplantısında son günlerde Gaziantep'in bazı bölgelerinden gelen şikâyetler üzerine GASKİ Genel Müdürlüğü olarak bir araştırma yaptıklarını, numunesini aldıkları suların tahlil sonuçlarında insan sağlığını tehdit edecek bir unsura rastlanmadığını söyledi.

Tahlil sonuçlarında içme suyu şebekesinden gelen suların oldukça sağlıklı olduğunu dile getiren Korkmaz, renk ve koku değişiminin mevsime bağlı olarak yaşandığını, ancak bu sorunu yapılan çalışmalarla ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Bazı bölgelerdeki içme suyunda yaşanan renk ve koku değişimini baraj suyu seviyesinin düşmesine bağlayan İrfan Korkmaz, Renk ve kokunun bazı bölgelerde değiştiğini tespit ettiklerini, bu sorunu yapılan araştırma ve incelemelerle çözdüklerini açıkladı.

Mecliste görüşülecek başka madde kalmadığından, Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı 1.Bileşiminin 08.10.2012 Pazartesi günü saat 14.00'de yapılmasına karar verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaski Halkın Sesine Kulak Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement