Genç Kadının Nişanlısını Denemek İçin Oynadığı Oyun Pahalıya Patladı - Son Dakika
Güncel

Genç Kadının Nişanlısını Denemek İçin Oynadığı Oyun Pahalıya Patladı

Nişanlısıyla fotoğraf çektirmeye giden kadın, kendisini makyajla yaşlandırarak nişanlısının tepkisini ölçmek istedi. Tartışmaya başlayan çiftin sonu ayrılık oldu.

30.10.2014 14:48  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nişanlısıyla birlikte evlilik fotoğrafları çektirmeye giden bir kadın, yaşlı kadın makyajı yapıp nişanlısının tepkisini ölçmek istedi. Kendisini 70 yaşında da sevip sevmeyeceğini anlamak isteyen genç kadın nişanlısının karşısına o şekilde çıkınca işler pek de planladığı gibi gitmedi.

HERKESİN İÇİNDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Yakın zamanda evleneceği nişanlısıyla gelinlik ve damatlıkla fotoğraf çektirecek olan genç adam nişanlısından makyajını temizlemesini istedi. Ancak genç kadın bir türlü buna yanaşmadı. Görgü tanıklarının gözleri önünde tartışmaya başlayan nişanlılar bir türlü orta yolu bulamadılar.

GENÇ ADAM NİŞANLISINI TERK ETTİ

Nişanlısını ikna edemeyeceğini anlayan ve çok sinirlenen adam gözlüklerini yere fırlattıktan sonra genç kadını oracıkta bırakıp gitti. Yıkılan ve ağlamaya başlayan kadın nişanlısının çok çapkın bir erkek olduğunu, kendisinden önce birden çok kadını ayna idare ettiğini söyleyerek, sevgisinden emin olmak için böyle bir şey yaptığını anlattı.


Genç Kadının Nişanlısını Denemek İçin Oynadığı Oyun Pahalıya Patladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Genç Kadının Nişanlısını Denemek İçin Oynadığı Oyun Pahalıya Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fuat: bu kadınlar nasıl bir beyin var anlamak mümkün değil 36 10 Yanıtla
  • CEVHER: AKIL AKIL GEL BANA TAKIL. . . AYRICA ADAM DA HİÇ DENENECEK TİPTE DEĞİL. BUNLAR NEYİN KAFASINI YAŞIYO YAAAA 27 1 Yanıtla
  • MELO: ama çok çirkin mişsin be 3 3 Yanıtla

Advertisement