Gölbaşı Sondajına Adım Adım Yaklaşıyor - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Sondajına Adım Adım Yaklaşıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesi'nin ortaya çıkan su ihtiyacını karşılamak için açtığı sondajdan analiz yapılması için numune alımı gerçekleştirdi.

20.10.2017 17:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, öncelik sırsına göre belirlediği mahallelerde sondaj açma çalışmalarını sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Kula'nın Gölbaşı Mahallesi'ne yeni bir sondaj kuyusu kazandırıldı. 240 metre kuyu derinliğine sahip sondajdan 1 buçuk litre verimde suya ulaşıldı. Yeni sondaj ile vatandaşın yaşadığı sıkıntıya son verilecek. Suyun analizinin yapılması için MASKİ bünyesindeki mühendisler tarafından numune alımı gerçekleştirilirken sonucuna göre sondajın mahalleye bağlantısı yapılacak.

"ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ MAHALLEMİZDE HİÇBİR SIKINTI KALMADI"

Gölbaşı Mahallesi sakinlerinden Halil İbrahim Aslan, "Su sıkıntısı yaşamaya başlamıştık. Yeni sondaj ile birlikte su sorunumuz çözülmüş durumda. İlgilenenlere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah şükürler olsun ki mahallemizde hiçbir sıkıntı kalmadı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Sondajına Adım Adım Yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement