Gözaltına Alınan Bir Yarbay ve Yüzbaşı Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Gözaltına Alınan Bir Yarbay ve Yüzbaşı Adliyeye Çıkarıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adliye binası Kurmay Başkanı Yarbay Ercüment Takır'ın adliyeye getirilmesi Evrakların adliyeye taşınması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde gözaltına alınan bir yarbay ve yüzbaşı, adliyeye çıkarıldı.

19.07.2016 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adliye binası

Kurmay Başkanı Yarbay Ercüment Takır'ın adliyeye getirilmesi

Evrakların adliyeye taşınması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde gözaltına alınan bir yarbay ve yüzbaşı, adliyeye çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10. Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Yarbay Ercüment Takır ve bir yüzbaşının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Takır ve yüzbaşı, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" ve "darbeye teşebbüs" suçlarından Bitlis Adliyesi'ne getirildi. Şüphelilerin sorgusuna başlandı.

FETÖ mensuplarının darbe girişimi kapsamında, 16 Temmuz'da Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Settar Afşar ile aynı birlikte görev yapan Kurmay Başkanı Yarbay Ercüment Takır ve 17 Temmuz'da da bir yüzbaşı gözaltına alınmıştı.

Gözaltına Alınan Bir Yarbay ve Yüzbaşı Adliyeye Çıkarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gözaltına Alınan Bir Yarbay ve Yüzbaşı Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement