Günah Şehri Filmi - Son Dakika
Güncel

Günah Şehri Filmi

Günah Şehri Filmi

Günah Şehri filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Günah Şehri filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 20:45

Günah şehrine hoş geldiniz. Bu şehir, yozlaşmış, sert, karanlık ve kırık kalplidir. Seksi kadın çeteleri, acımasız haydutlar, bozulmuş polis idaresi. Bazısı sadece intikam peşindeyken bazısıı hayatta kalma mücadelesinde. Quentin Tarantino’nun özel yönetim katkılarıyla, Robert Rodriguez ve Frank Miller’in birlikte yönettiği Sin City filmi, Frank Miller’in efsanevi çizgi roman serisindeki hikayelerin ya uyarlanmasıyla gerçekleşti. film üç hikayenin birbiri içerisinde örtüşmesiyle, üç karakteri ön plana çıkartmaktadır.

En sert sokak dövüşçüsü yenilmez Marv (Mickey Rourke), tanrıça kadar güzel Goldie ile beraber olur, fakat onu yataında ölü bulur ve intikam peşindedir.

Özel dedektif Dwight (Clive Owen) beladan kaçmaya çalışsa da o onu asla bırakmamakta, ve bir polisin katledilmesiyle de arkadaşlarını korumak için ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır.

Ve de şehirdeki en son dürüst polis Hartigan (Bruce Willis) kariyerinin son saatinde, Senatörün sadist oğlundan 11 yaşındaki bir kızı kurtarmak üzere bir grupla beraber işe koyulur, ancak beklenmedik olaylar gerçekleşecektir.

Yönetmen: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Frank Miller

Senaryo: Frank Miller

Oyuncular: Nick Stahl, Clive Owen, Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis

Filmin Türü: Aksiyon, Gerilim,

Orijinal Adı: Sin City

Yapımcı Firma: Dimension Films [us]

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 124 dk.

Resmi Sitesi: http://www.sincity-lefilm.com/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 15.07.2005

Son Dakika Güncel Günah Şehri Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement