Güneysu'da Coşkulu Cumhurbaşkanlığı Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Güneysu'da Coşkulu Cumhurbaşkanlığı Kutlaması

Güneysu\'da Coşkulu Cumhurbaşkanlığı Kutlaması

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesi seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından coşkulu kutlamalara sahne oldu.

10.08.2014 22:52

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesi seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından coşkulu kutlamalara sahne oldu.

Rize'nin Güneysu ilçe merkezinde seçimin bittiği andan itibaren heyecan hat safhaya ulaştı. İlçe merkezinde toplanan yüzlerce kişi ilk önce ilçede yapılan seçim sonuçlarını öğrendi ve sonra Türkiye genelinden gelen zafer haberlerinin ardından saatlerce horon oynayarak hemşehrileri Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesini kutladılar.

Türkiye genelinde seçim sandıklarının çoğunun açılması ardından Güneysu'da coşkunun yaşanmaya başladığını ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, "Güneysu'muzdan yükselen bu ışık inşallah önce ülkemizi sonra Türk ve İslam aleminin en sonda insanlık alemini bir güneş gibi aydınlatacaktır. Bu tarihi seçimde Recep Tayyip Erdoğan'a verilen güçlü destekten dolayı aziz Türk milletine sonsuz saygı ve hürmetlerimizi sunuyorum. Bundan sonra Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a cenabı Allah'ın yardımcı olmasını diliyorum" dedi.

İlçede yapılan seçimler sonucunda Erdoğan'a hemşehrilerinden yüzde 92 oranında oy çıktı. 2014 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti Güneysu ilçesinden yüzde 82 oy alarak Türkiye birincisi olmuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güneysu'da Coşkulu Cumhurbaşkanlığı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement