'Halil İbrahim Sofrası' Karacabey'de Kuruldu - Son Dakika
Güncel

'Halil İbrahim Sofrası' Karacabey'de Kuruldu

\'Halil İbrahim Sofrası\' Karacabey\'de Kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' isimli vatandaş buluşmaları kapsamında, Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

15.11.2017 15:43  Güncelleme: 15:42

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve beklentilerini dinlediği 'Halil İbrahim Sofrası' isimli vatandaş buluşmaları, tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmalarına Hürriyet Mahallesi'nde devam etti.

Sabah namazını Hürriyet Mahallesi Camii'nde kıldıktan sonra, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan, burada mahallelilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından mahalle sakinleri ile istişarelerde bulunan Özkan, vatandaşların sorunları ve taleplerini, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte not alarak değerlendirdi.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ

Mahalle Muhtarı İsmail Atik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vatandaşlar da istişare kültürünün önemine vurgu yaparak, Başkan Özkan'a teşekkürlerini iletti.

TOPYEKÛN GELİŞİMİ HEDEFLİYORUZ

Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklama ile 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmalarını çok önemsediklerini belirterek, "Bu buluşmalarımızı merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde kararlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Tüm ilçe genelinde, büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımlar, giderek ivme kazanmış durumda. Karacabey'in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba göstermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halil İbrahim Sofrası' Karacabey'de Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement