Hasta Çocuk İçin Kar Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Hasta Çocuk İçin Kar Seferberliği

Hasta Çocuk İçin Kar Seferberliği

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde kar yağışı ardından birçok köyün yolu kapanırken Akpınar Köyü'nde hasta çocuğu kurtarmak için ekipler seferber oldu.

03.01.2015 15:23

Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde kar yağışı ardından birçok köyün yolu kapanırken Akpınar Köyü'nde hasta çocuğu kurtarmak için ekipler seferber oldu. Saatler süren çabayla yol açılınca yüksek ateşle yatan 8 yaşındaki Mehmet Zait Altın hastaneye kaldırıldı.

Hafta başındaki yoğun kar yağışı ardından Savaştepe İlçesi'nde yaşam henüz normale dönmedi. Birçok köyün yolu açılamazken, birçok yerleşim yerine de elektrik verilemedi. Akpınar Köyü imamı Ahmet Altın'ın oğlu Mehmet Zait Altın da hastalanınca ilçeden yardım istendi. Yetkililer iş makinalarıyla saatler süren çaba ile yolu açtı. Yolun açılmasıyla Akpınar Mahallesi'ne ulaşan 112 Sağlık ekipleri hasta çocuğa ilk müdahaleyi yaptı. Mahalle Muhtarı İbrahim Aydın, çocuğun iki günden bu yana hasta olduğunu, tüm çabalarına rağmen yolu bir türlü açamadıklarını söyledi. Elektrik ve suyun da kesik olduğunu belirten Aydın, "Nihayet yolumuz açıldı, çocuğumuz kurtuldu" dedi. İki gündür yüksek ateşle yatan 8 yaşındaki Mehmet Zait, ambulansla Savaştepe Devlet Hastanesine getirildi. Mehmet Zait Altın'ın Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - Savaştepebalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasta Çocuk İçin Kar Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement