Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

İZMİR'in Menemen İlçesi'ndeki bir marketten hırsızlık yaparken güvenlik kamerasına takılan 2 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonda yakalandı.

06.12.2016 14:00

İZMİR'in Menemen İlçesi'ndeki bir marketten hırsızlık yaparken güvenlik kamerasına takılan 2 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonda yakalandı. Gözaltına alınan ve güvenlik kamerasındaki rahat tavırlarıyla dikkat çeken 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Seyrek Mahallesi'ndeki bir markette geçen 28 Kasım'da meydana gelen hırsızlıkla ilgili jandarma ekipleri çalışma başlattı. İşyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip parmak izi çalışması yapan jandarma, zanlıların kimliklerini belirledi. Daha önce de çeşitli suçlara karıştıkları tespit edilen 2 zanlı jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların, polis bölgesinde de 4 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları ortaya çıktı. Güvenlik kamerasındaki rahat tavırlarıyla dikkat çeken 2 zanlı işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement