İcra Yoluyla Satışa Çıkarılan İnekler Kayboldu - Son Dakika
Güncel

İcra Yoluyla Satışa Çıkarılan İnekler Kayboldu

İcra Yoluyla Satışa Çıkarılan İnekler Kayboldu

Bayramiç'te faaliyet gösteren bir kooperatifin borcundan dolayı icra yoluyla satışa çıkarılan 43 ineğinin kaybolduğu iddia edildi.

03.11.2014 14:42  Güncelleme: 15:15

Bayramiç ilçesinde faaliyet gösteren bir kooperatifin borcundan dolayı icra yoluyla satışa çıkarılan 43 ineğinin kaybolduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, kooperatifin ortaklarına olan borcu nedeniyle satışa çıkarılması kararlaştırılan 43 inek, yediemin olarak kooperatifin tesislerine bırakıldı. Satış için tesislere gelen icra görevlileri ineklerin burada olmadığını fark edip, durumu ilgililere bildirdi. Satışın yapılması gereken saat süresince tesislerde bekleyen görevliler, daha sonra bölgeden ayrıldı.

Yediemin ve kooperatifin ortağı Nihat Demirsöz, hayvanların dün tesislerde olduğunu ancak bu sabah geldiklerinde inekleri yerinde bulamadıklarını, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi.

Kooperatifin avukatı Celil Kaya ise kaybolduğu ileri sürülen 43 inekle alakalı bilgi sahibi olmadığını ifade ederek, "Kooperatif iflas etti. Bu sıkıntılı durumdan kurtulmak ve borçlarımızı ödemek için konkordato (anlaşmalı iflas) ilan ettik. Kooperatifimizi tekrar işler hale getirip, borçlarımızı ödemek için girişimlerde bulunduk. Bugün bir borçtan dolayı ikinci satışı yapılacak ineklerin kaybolmasıyla ilgili bilgim yok. İnekler, bazen meraya çıkarılıyordu, öyle bir durum da olabilir" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İcra Yoluyla Satışa Çıkarılan İnekler Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement