İhlas Koleji'nde 10. Geleneksel Okul Öncesi Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İhlas Koleji'nde 10. Geleneksel Okul Öncesi Şenliği Yapıldı

İhlas Koleji\'nde 10. Geleneksel Okul Öncesi Şenliği Yapıldı

İhlas Koleji tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik hazırlanan ve bu yıl onuncusu düzenlenen geleneksel okul öncesi şenliği İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Spor Salonu’nda yapıldı.

13.05.2015 16:27

İhlas Koleji tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik hazırlanan ve bu yıl onuncusu düzenlenen geleneksel okul öncesi şenliği İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Spor Salonu'nda yapıldı.

İhlas Anaokulu'nun yanı sıra 4 farklı anaokulundan 200'e yakın misafir öğrencinin katıldığı şenlikte, iki farklı tema üzerinden "Artık Materyal Yarışması" gerçekleştirildi.

Yarışmada öğrenciler, artık materyaller kullanarak ilkbahar temalı saksıda çiçek ya da gökyüzü konulu bir resim çalışması yaptılar. Etkinlikle, bilgi ve becerinin artırılmasının yanı sıra, çocuklarda çevre bilincinin geliştirilmesi hedeflendi.

Her okulun 5 öğrenci ile katıldığı yarışmalar sırasında çocuklar kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya eğlendiler. Şişme oyuncakların yanı sıra grup etkinliklerinde boyamalar yapan çocuklar keyifli dakikalar geçirdiler.

Çocuklarıyla birlikte şenliğe katılan aileler de onların heyecanlı anlarını fotoğrafladılar.

Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy etkinlik sırasında yaptığı konuşmasında, okul öncesi çocuklarda, öğrenme konusunda oyunun büyük önem taşıdığını söyledi. Gürsoy, düzenlenen bu organizasyon sayesinde çocukların hem eğitici oyunlar oynadıklarını hem de keyiflerince eğlendiklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Koleji'nde 10. Geleneksel Okul Öncesi Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement