İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'nden Çilek'e İki Ödül Birden - Son Dakika
Güncel

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'nden Çilek'e İki Ödül Birden

İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde "2014 yılının en fazla ihracat yapan firması ve 2014 yılında en fazla endüstriyel tasarım tescili alan firma" ödülüne layık görüldü.

24.06.2015 15:34

Ödülü Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek teslim aldı.

Türkiye'nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 2014 yılında yapmış olduğu ihracatı ve endüstriyel tasarımları, aldığı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. 22 Haziran Pazartesi günü İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde "2014 yılının en fazla ihracat yapan firması ve 2014 yılında en fazla endüstriyel tasarım tescili alan firma" ödülüne layık görüldü. Ödülü Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek teslim aldı.

İhracat alanında yaptığı çalışmalarla hem mobilya sanayisi hem de ülke ekonomisi için büyük katkı sağlayan Çilek, dünya standartlarındaki üretim kalitesi ve kendine özgü tasarımlarıyla her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu başarıları doğrultusunda 2014 yılı rakamları baz alındığında en fazla ihracat yapan ve en fazla endüstriyel tasarım tescilli alan firma ödülü alan Çilek, 2014 yılında 300 milyon liralık ihracatıyla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladı.

Törende konuşma yapan Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek; "İnegöl'ümüzün Türkiye, hatta dünya çapında büyük işler yaparak adını duyuran tüm mobilya markalarımızı öncelikle tebrik ediyorum. Bu geceyi organize eden ve bizleri ödüle layık gören İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'ne ise teşekkürlerimizi sunuyorum. Çilek mobilya olarak, 2014 Yılının En Fazla İhracat Yapan Firması ve 2014 Yılında En Fazla Endüstriyel Tasarım Tescili Alan Firması ödüllerini aldık. Bu ödüllere layık görüldüğümüz için mutluyuz. İnegöl'ü ve ülkemizi yurt dışında da en iyi şekilde temsil edip, başarılarımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz. Tüm dünya çocukları Çilek odasında uyusun diye emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. 2023 hedefimiz dünya çapında 1.100 mağazaya ulaşmak. Aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Markamız adına, İnegöl adına ve Türkiye adına çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl'den de dünya markaları çıkabileceğini herkese kanıtladık. Bundan sonra da sektörümüz içerisindeki dayanışmamızı artırarak daha büyük başarılara imza atıp, hep birlikte 2023 hedeflerimize ulaşmalıyız. Dünyada mobilya denince akla gelen en büyük güç olacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği'nden Çilek'e İki Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement