İpsala'ya Yeni Pazar Yeri - Son Dakika
Güncel

İpsala'ya Yeni Pazar Yeri

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala ilçesinde yaşayan vatandaşların rahatı ve huzuru için çalıştıklarını söyledi.

25.07.2016 14:51

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala ilçesinde yaşayan vatandaşların rahatı ve huzuru için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin sınır kapısına yakın olması dolayısıyla önemli bir konumda olduğunu belirtti.

İlçede, çeşitli altyapı ve düzenleme çalışmalarına devam ettirdiklerini belirten Kerman, "Şu an kapalı pazar yerimizin yapımı devam ediyor. Kapalı pazar yerimizin yollarını asfaltlıyoruz. Bu alanımız da tamamlanınca vatandaşlarımız rahat rahat, temiz şekilde alışverişlerini yapacakları. Pazar yerimiz çağın gereklerine uygun olarak inşa ediliyor. İnşallah burası da uzun yıllar İpsala'da yaşayan vatandaşlarımza hizmet edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz sözleri tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz. İlçemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İpsala'ya Yeni Pazar Yeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement