Karabük'te Merdiven Çilesi Asansörle Sona Erecek - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Merdiven Çilesi Asansörle Sona Erecek

Karabük\'te Merdiven Çilesi Asansörle Sona Erecek

Karabük Belediyesi, kentin yüksek kesimlerindeki 3 mahallede yaşayanların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yaptırdığı 2 asansör ve 1 yürüyen merdivenden sonra 2 mahalleye daha asansör yaptırıyor.

22.07.2015 17:17

Karabük Belediyesi, kentin yüksek kesimlerindeki 3 mahallede yaşayanların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yaptırdığı 2 asansör ve 1 yürüyen merdivenden sonra 2 mahalleye daha asansör yaptırıyor.

Belediye, 2013'te Yenişehir Mahallesi'ne yürüyen merdiven, Kayabaşı Mahallesi'ne kule asansör, Öğlebeli Mahallesi'ne de yatay asansör yaptırdı. Daha önce evlerine gidip gelirken merdiven kullanan halk, yürüyen merdiven ve asansörler sayesinde daha rahat ulaşım imkanına kavuştu. Belediye şimdi yine kentin yüksek kesiminde yer alan Dere Evler ve Yeşil Mahalleleri arasındaki 25 metrelik merdivenlerin yanına 2 asansör daha yaptırıyor. Yan yana olan 10 ve 12 kişilik asansörlerin yapımına başlandı. Ekim ayı sonunda hizmete girmesi planlanan asansörler ile vatandaşlar merdiven inip çıkma çilesinden kurtulacak. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Merdiven Çilesi Asansörle Sona Erecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • karabüklü: Karabük belediyesi görsele meraklı 0 0 Yanıtla

Advertisement