Karacabey'de Kreş ve Çocuk Bakımevi Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de Kreş ve Çocuk Bakımevi Açılıyor

Karacabey ilçesinde atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek.

23.06.2016 15:21

Karacabey ilçesinde atıl durumda olan kreş ve çocuk bakım evi, Karacabey Belediyesi tarafından tekrar aktif duruma getirilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Esentepe Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına ait olan ve şu ana kadar hiç kullanılmayan sosyal tesislerin, ilçeye kazandırılması adına hareket geçen Karacabey Belediyesi, gerekli yazışma ve prosedürleri tamamladı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tesislerde sportif, kültürel, zihinsel kişisel gelişim ve çocuk oyun alanları ile parkların yer alacağını belirtti.

Karacabey'in ekonomik ve turizm değerlerine yönelik gösterdiği büyük atılımın yanı sıra, kültürel ve sosyal konular açısından da dikkat çekici başarılara imza atmasının, Bursa ve ülke kamuoyunun haklı takdirini kazandığını vurgulayan Özkan, yakalanan bu başarılardan dolayı büyük gurur duyduklarını söyledi.

Öte yandan, tesislerde kişisel gelişim konularına katkı sağlayacak drama, halk oyunları gibi çeşitli aktivitelerin de yer alacağı bilgisi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karacabey'de Kreş ve Çocuk Bakımevi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement