Kars'ta Cumhurbaşkanı'na Hakaretten İki Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Cumhurbaşkanı'na Hakaretten İki Kişi Gözaltına Alındı

Kars'ta 2 kişi, sosyal paylaşım sitesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar ve yorumlarda bulundukları ve terör örgütünün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

26.08.2015 14:11

Kars'ta 2 kişi, sosyal paylaşım sitesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar ve yorumlarda bulundukları ve terör örgütünün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 25 Ağustos 2015 tarihli talimatı doğrultusunda, il merkezinde oturan iki erkek şüphelinin, sosyal paylaşım sitesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar ve yorumlarda bulundukları, terör örgütünün propagandasını yaptıklarının tespit edilmesi kapsamında yürütülen çalışmalarda, bugün saat 09.00'da, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik, Terörle Mücadele, Özel Harekat ve diğer müşterek ekiplerle birlikte evlerinde gözaltına alındığı bildirildi. Açıklamada, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet cep telefonu, 1 adet av tüfeği, 15 adet fişek, 1 adet flash belleğe el konulduğu gözaltına alınan her iki şahısla ilgili, adli tahkikat çok yönlü olarak devam ettiği açıklandı. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Cumhurbaşkanı'na Hakaretten İki Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement