Karşıyaka'da Can ve Behram da İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Can ve Behram da İmzaladı

SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından Karşıyaka yeni sezon öncesi transfer yasağını kaldıramayınca B planını devreye sokarak geçen sezon kadroda yer alan futbolcularla sözleşme yeniledi.

10.08.2016 13:42

SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından Karşıyaka yeni sezon öncesi transfer yasağını kaldıramayınca B planını devreye sokarak geçen sezon kadroda yer alan futbolcularla sözleşme yeniledi.

Karşıyaka yönetimi, Mustafa Aşan, İbrahim Kaş ve Zeki'den sonra golcü Can Erdem ve kaleci Behram'a da imzayı attırdı. Mustafa, İbrahim ve Zeki'nin takımla çalıştığı yeşil kırmızılılarda Behram dün antrenmana çıktı. İstanbul'a giden Can da takıma katılacak. Karşıyaka, yurtdışında bulunan Abdülhamit ve PTT 1'inci Lig'de kulüp arayan Mahmut'tan haber bekliyor. Yönetim, geçen sezonki kadrodan Tayfun'u beklemede tutuyor.

Bu arada yeşil kırmızılı yönetim, eski yabancı futbolculardan Brezilyalı Kahe'nin 125 bin dolar alacağını Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın sağladığı kaynakla yarın ödeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ulusal Kulüp Lisansı için belirlediği kriterleri yerine getiremediği için sezona en az 3 puan silme cezasıyla başlaması beklenen Karşıyaka'nın, Kahe'nin borcunu ödeyerek FIFA kanalıyla gelecek 6 puan silme cezasından şimdilik kurtulacak. Karşıyaka'nın önümüzdeki dönemlerde Makukula, Juninho gibi pek çok eski yabancıya olan borçları nedeniyle FIFA'dan ceza alma riski var.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Can ve Behram da İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement