Kavaltıda Buluştular - Son Dakika
Güncel

Kavaltıda Buluştular

Kavaltıda Buluştular

Turkuaz Spor Kulübü'nün sporcu ve sporcu velileri; kahvaltıda buluştu

15.02.2012 10:21

Turkuaz Spor Kulübü'nün sporcu ve sporcu velileri; Sakarya Yüzme Havuzu'nda, hafta sonu düzenlenen kahvaltıda biraya geldi.

Sakarya Yüzme Havuzu'nun kafeteryasında gerçekleşen kahvaltı organizasyonuyla buluşan Turkuaz Spor Kulübü'nün yönetici, antrenörleri, sporcu ve sporcu velileri; birbirleriyle kaynaşarak, güzel bir hafta sonu geçirdi. sporcu ve sporcu velileri, kahvaltıdan mutluluk ve huzurla ayrıldı. Turkuaz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salim Aydın; kulübe katkılarından dolayı organizasyon esnasında Kardeşler Alüminyum Şirketi'nin ortaklarından Halit Keleş'e plaket takdim etti. 17 yıldır yüzme antrenörlüğü yapan Baş Antrenör Alpaslan İşçan yaptığı konuşmasında; başarının sporcu velilerinin desteği ve kaynaşmadan geçtiğini vurgulayarak; bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi. Kulübe ivme kazandırıp büyük başarılara imza atmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirten İşçan; katkılarından dolayı başta Halit Keleş olmak üzere tüm sporcu velilerine teşekkür etti.

YÜZMEDE SAKARYA'NIN ADI TÜM YURTTA DUYURULACAK

Turkuaz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salim Aydın yaptığı açıklamasında; "2006 yılında kurucu başkanlığını yaptığım kulübümüz 2007 yılında yüzmede iyi bir ivme yakalamış olmasına rağmen tesis sıkıntısından dolayı çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Şehrimize kazandırılan olimpik yüzme havuzunda faaliyetlerimizi sürdürmeye ve geleceğin sporcularını yetiştirmeye başladık. Böyle güzel tesisin Sakarya'ya kazandırılmasında emeği gecen herkese saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Yakın gelecekte yüzmede Sakarya'nın adını tüm yurda duyuracak sporcular yetiştirme emeliyle çalışmalarımız devam etmektedir. Bu vesileyle katkı sağlayan ve emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavaltıda Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement