Kendisini Yaralayanın 2 Akrabasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kendisini Yaralayanın 2 Akrabasını Vurdu

Kendisini Yaralayanın 2 Akrabasını Vurdu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 26 yaşındaki Emre Dede, geçen yıl ağustos ayında, kendisini tabancayla vurarak yaralayan Ersin K.'nin akrabası 31 yaşındaki Zafer Gülay ile 21 yaşındaki yeğeni Gökhan Gülay'ı meyve bahçesinde pompalı tüfekle vurdu.

24.01.2013 16:54

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 26 yaşındaki Emre Dede, geçen yıl ağustos ayında, kendisini tabancayla vurarak yaralayan Ersin K.'nin akrabası 31 yaşındaki Zafer Gülay ile 21 yaşındaki yeğeni Gökhan Gülay'ı meyve bahçesinde pompalı tüfekle vurdu. Yaralanan amca ile yeğen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçan Emre Dede'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, bugün saat 12.30 sıralarında İnegöl'e bağlı Alibey Köyü'nde meydana geldi. Zafer Gülay, yeğeni Gökhan Gülay'ı yanına alarak köy yakınlarındaki mevye bahçesine gidip çalışmaya başladı. Bu sırada bahçeye gelen Emre Dede, kendisini geçtiğimiz 29 Ağustos'ta tabancayla vurarak yaralayan Ersin K.'nin yakını olan Zafer Gülay ile yeğeni Gökhan Gülay'a pompalı tüfekle ateş etti. Zafer Gülay bacaklarından, yeğeni Gökhan Gülay'ı ise sol omuz bölgesine isabet eden saçmalarla yaralandı. Emre Dede, olay yerindan kaçtı.

Zafer Gülay ile Gökhan Gülay, 112 Acil servis ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi getirildi. İki yaralı, vücutlarındaki saçmaların çıkarılması için ameliyata alındı.

Olay yerinden otomobille kaçan şüpheli Emre Dede'nin yakalanması için jandarma ekiplerinin başlattığı çalışmanın sürdüğü bildirildi. - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendisini Yaralayanın 2 Akrabasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement