Kocasını Otomobilde İkiziyle Yakalayan Kadından İnanılmaz İntikam - Son Dakika
Güncel

Kocasını Otomobilde İkiziyle Yakalayan Kadından İnanılmaz İntikam

İngilitere'de ikizini ve eşini arabada sevişirken yakalayan kadın, arabayı alıp olay yerinden uzaklaştı. İkizi ve eşi ise çırılçıplak otoparkta kaldı.

19.12.2014 00:39  Güncelleme: 00:53

İngiltere'de yaşanan aldatma intikamı şaşkınlık yarattı. Telefon uygulamasıyla ikizini ve eşini takip eden kadın, otomobilde sevişen çifte baskın yaptı.

Kocasını, kendisinin ikiziyle aldattığını öğrenen kızgın eş Ting Su'nun intikamı çok acı oldu. İngiltere'nin önde gelen haber sitelerinden Metro'da yer alan habere göre, Ting Su adlı 29 yaşındaki kadın, kendisini ikiziyle aldattığından şüphelendiği eşinden korkunç bir intikam aldı.

ÖYLE BİR İNTİKAM ALDI Kİ...

Ting Su, arabayla alışveriş merkezine giden ikiliyi bir telefon uygulaması sayesinde takip etti. Bir süre bekleyen acılı kadın park halindeki araçta çırılçıplak sevişen ikiliye baskın yaptı. Bir anda neye uğradığını şaşıran ikili, çıplak bir şekilde apar topar otomobilden dışarı çıktı. Ancak bu durumu intikam almak için fırsat bilen Ting Su, otomobil şoför koltuğuna oturarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Çırılçıplak halde alışveriş merkezinin otoparkında kalan ikili ise, ne yapacağını bilemeyerek etrafta koşuşmaya başladı. Herkesin telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirdiği kareler, sosyal medyada görgü tanıkları tarafından paylaşıldı.

ADAM BAĞIRARAK OTOMOBİLİN CAMINI YUMRUKLUYORDU

Görgü tanıklarından You Meng o anları, "Yaşananlar çok komikti. Herkes gibi ben de hemen telefonuma sarıldım. Adam bağırarak otomobilin camını yumrukluyordu ve içerideki kadına bağırıyordu. Kadınsa hiç oralı olmuyordu" şeklinde aktardı.

Olayın ardından eşi Cheng'e boşanma davası açtığı öğrenilen Ting Su, kendi ikizlerine doğum yaptıktan sonra kız kardeşi ile eşinin birlikte olmaya başladığını öğrendi. Olayın nerede gerçekleştiği ise henüz bilinmiyor.

Kocasını Otomobilde İkiziyle Yakalayan Kadından İnanılmaz İntikam
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kocasını Otomobilde İkiziyle Yakalayan Kadından İnanılmaz İntikam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • gercek: Az bile yapmış. Bide üstlerinden gececekti. 14 1 Yanıtla
  • tevfık coban: beter olsunlar 11 1 Yanıtla
  • Yok artık: Fotoğraflar Çin'den haber İNGİLTERE, araç plakaları hepsi Çin'e ait nasıl haber yapıyorsunuz? Kişi isimleri de Çin 9 0 Yanıtla
  • mossi: yabancıya gitmemiş 8 0 Yanıtla
  • Yok artık: Ulan burası Çin Çin düzeltin haberi 6 0 Yanıtla
  • Emre can : Bizim Türk milleti ne kadar boş Konuşmayı seviyor 5 0 Yanıtla
  • sait: yalan haber plakalara bakin ingiltere plakasi degil yalan haber 3 0 Yanıtla

Advertisement