Konya'da Üst Düzey Yargı Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Üst Düzey Yargı Toplantısı

Konya'da Adalet Bakanlığı ve HSYK yetkililerinin yanı sıra bölgelerden hakim ve savcıların katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

19.04.2014 15:21  Güncelleme: 15:39

Konya'da Adalet Bakanlığı ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yetkililerinin yanısıra bölgelerden hakim ve savcıların katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, HSYK Genel Sekreteri Bilgin Başaran, HSYK Baş Müfettişi Mehmet Yılmaz, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömür Topaç, Ankara Sulh Ceza Hakimi Hayri Keskin ile birlikte Konya'ya yakın illerden hakim ve savcılar katıldı.

'Yargıda Dayanışma ve İstişare Toplantısı' adı altında gerçekleştirilen toplantı öncesi basın mensuplarının kısa bir görüntü almasına izin verilirken, daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Akşam saatlerine kadar sürecek olan toplantıda son dönemlerde yargıda yapılan atamalar ile HSYK değişikliğinin görüşüldüğü ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunulduğu öğrenildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Üst Düzey Yargı Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement