Kucağında Bebeğiyle Evinin Yanışını Seyretti - Son Dakika
Güncel

Kucağında Bebeğiyle Evinin Yanışını Seyretti

Kucağında Bebeğiyle Evinin Yanışını Seyretti

Taksim’de evi yanan bir kadın, bebeğiyle birlikte çaresizce evinin yanmasını seyretti.

14.02.2015 21:29

Taksim'de evi yanan bir kadın, bebeğiyle birlikte çaresizce evinin yanmasını seyretti. Alevler içerisindeki evine son kez bakan kadın "Gitti ev gitti" diyerek çaresizliğini ortaya koydu.

Yangın, saat 19.30 sıralarında Beyoğlu Taksim Lapa Çıkmazı'ndaki 3 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. İddiaya göre, binanın 3'üncü katındaki dairenin elektrik panosu kısa devre yaptı. Kısa devre yapan panodan çıkan kıvılcımlar, evin diğer bölümlerine sıçradı. Sıçrayan kıvılcımlar büyüyerek aleve dönüştü ve evin her tarafını sardı. Bir süre sonra alevler çatıya sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binaya 4 bir yandan müdahale etti.

Ev sahibi Saadet Kaya, yangın çıkmadan önce bebeğini alıp aşağıya indi. Aşağıya inmesinin hemen ardından ise Kaya'ya evinin yandığı söylendi. Evinin alev alev yandığını gören Kaya, bebeğiyle birlikte çaresizce evinin yanışını seyretti. Genç kadının çaresiz bakışlar içerisinde ağlayarak evinin yanışını seyretmesi ve "Gitti ev gitti" demesi yürekleri burktu. Komşusunun kucağına aldığı bebeği ise ağlamaya başladı.

Öte yandan İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak tamamen söndürdü. Soğutma çalışmaları sırasında evi yanan genç kadın polise ifade verirken, komşusu Kaya'nın bebeğinin evine götürdü.

Evi yanan Saadet Kaya, "Ben evde değildim, aşağıya inmiştim yangı çıkıyor dediler. Galiba elektrik kablolarından oldu. Evde kimse yoktu. Sadece ben ve bebeğimiz varız. Onu da alıp dışarıya çıkmıştım. Ev kül oldu" dedi.

Polis ve itfaiye ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kucağında Bebeğiyle Evinin Yanışını Seyretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement