Kültür Sanatın Başkenti Kırklareli'de Unutulmaz Müzikli Gösteri - Son Dakika
Güncel

Kültür Sanatın Başkenti Kırklareli'de Unutulmaz Müzikli Gösteri

Kültür Sanatın Başkenti Kırklareli\'de Unutulmaz Müzikli Gösteri

Menderes Samancılar, Ayfer Vardar, Mazlum Çimen'in şarkılarla eşlik ettiği, müzikli sahne gösterisi "ENEL AŞK", Kırklareli'nde izleyicilerle buluştu.

21.06.2018 14:17

Metin Uca'nın anlatıcılığını üstlendiği, aşk dolu bu gösteri dün akşam gerçekleşti. Tarihten bugüne, bu topraklarda yerleşmiş, yeşermiş ve yükselmiş bir kültürün izlerini taşıyan "ENEL AŞK", aşkı anlatan hikâyeleriyle seyirciyi uzun bir yolculuğa çıkardı.

Esat Korkmaz'ın metnini oluşturduğu ve Hülya Aksular'ın koreografisini hazırladığı "ENEL AŞK" müzikli sahne gösterisinin orkestrası, Eylem Pelit, Volkan Öktem, Ceyhun Çelik, Mehmet Akatay, Evrim Arslan ve Turgay Güzelcan'dan oluşuyor.

"ENEL AŞK", Anadolu'daki ozanların, âşıkların hiç duyulmamış, aynı zamanda gönüllerde taht kurmuş eserleriyle, bugüne kadar alışık olmadığınız, aşkı sorgulayan, aşk üzerine de kafayı karıştıran bir gösteri…

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen müzikli sahne gösterisi "ENEL AŞK", Kırklareli'nde Sabahattin Ali Sokağı'nda, izleyicileri büyüledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültür Sanatın Başkenti Kırklareli'de Unutulmaz Müzikli Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement