Kumluca'da Asfalt Çalışması - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Asfalt Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Hacıveliler-Hızırkahya mahalleleri arasındaki yolda asfaltlama çalışmasına başlandı.

10.06.2016 10:09

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Hacıveliler-Hızırkahya mahalleleri arasındaki yolda asfaltlama çalışmasına başlandı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Kumluca ilçesinde Hacıveliler, Hızırkahya ve Kavak mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda başlatılan asfaltlama çalışmasında 4 kilometre asfalt dökülecek.

Çalışmalar kapsamında öncelikle yolun dar olan bölümlerinde genişletme ve düzeltme çalışmasıyla yolun kalıcı ve sağlam olması için altyapı çalışması yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, "Yolu olmayan mahalle kalmayacak" sloganıyla başlattıkları çalışmalarda vatandaşların yoğun kullandığı aciliyeti olan yollardan çalışmaya başladıklarını söyledi.

Daha önceden devam eden yol genişletme ve altyapı çalışmalarına ek olarak asfalt sezonunun başlamasıyla Hacıveliler, Hızırkahya ve Kavakköy mahalleleri bağlantı yolunda çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Evran, "Bu yol aynı zamanda Kumluca ile Finike ilçelerini birbirine bağlayan alternatif yoldur. Bundan dolayı vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Ayrıca Altınyaka - Çaltı mahalleleri bağlantı yolunda da ekiplerimizin genişletme ve altyapı çalışması tamamlandı. En kısa sürede sathi kaplama asfalt çalışmasına başlayacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement