Lc Waikiki Ve Manchester Metropolitan Üniversitesi İş Birliği - Son Dakika
Güncel

Lc Waikiki Ve Manchester Metropolitan Üniversitesi İş Birliği

LC Waikiki Kurumsal Akademi ve Manchester Metropolitan Üniversitesi, moda ve perakende sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitim anlaşması imzaladı.

24.07.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda ve perakende sektörünün lideri LC Waikiki, İngiltere'nin en önemli üniversiteleri arasında yer alan Manchester Metropolitan Üniversitesi ile moda perakende sektöründe uzman kadrolar yetiştirmek üzere işbirliği yaptı.

LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Gülperi Tandar işbirliğiyle ilgili, "LC Waikiki olarak ileride sektöre yön vereceğine inandığımız öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerinin gelişimine katkı sağlamak hedefiyle farklı işbirlikleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu vizyon ile Manchester Metropolitan Üniversitesi ile imzalanan eğitim anlaşmasından büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Tandar, "Bu işbirliği ile Manchester Metropolitan Üniversitesi'nin araştırma projelerini desteklemenin yanı sıra farklı konularda misafir eğitmenlik, dünya ofislerimizde staj imkânı gibi sektöre yönelik önemli imkânlar sunacağız." şeklinde konuştu.

İşbirliği kapsamında Manchester Metropolitan Üniversitesi Hollings Fakültesi ise LC Waikiki Kurumsal Akademi özelinde eğitim programları geliştirme, eğitim verme, müfredat oluşturma ve araştırma projeleri yapma gibi konularda LC Waikiki'ye destek sağlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lc Waikiki Ve Manchester Metropolitan Üniversitesi İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement