Magazin dünyasının öne çıkan ünlüleri - Son Dakika
Güncel

Magazin dünyasının öne çıkan ünlüleri

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırma ile Mart ayında magazin ve sanat dünyasının medyada öne çıkan ünlülerini belirledi.

04.04.2016 13:38

Yeni albümünü sevenleriyle buluşturan Tarkan büyük ilgi görürken, Sezen Aksu Almanya'da verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Rapora göre, yazılı basında Esra Erol, online medyada Sezen Aksu ve görsel medya da ise Acun Ilıcalı en çok konuşulan isimler oldu. İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı Mart ayı magazin basını raporuna göre, Sezen Aksu 5 bin 899 haberle magazin dünyasında zirveyi belirledi. Geçtiğimiz ay annesinin kaybıyla sarsılan minik serçe, acısını kalbine gömüp Almanya'daki konserini gerçekleştirdi.

Listenin ikinci sırasında ünlü yapımcı Acun Ilıcalı 4 bin 665 haberle yer aldı. Listenin üçüncü sırasında son günlerde özel hayatıyla gündemde yer alan Ebru Gündeş vardı. Gündeş, 3 bin 287 habere konu edildi.

Listenin dördüncü sırasında megastar Tarkan 2 bin 874 haberle yer aldı. Ünlü sanatçının Mart ayında piyasaya çıkan "Ahde Vefa" albümü kısa süre içinde büyük ilgi gördü.

Listenin beşinci sırasında 2 bin 820 habere konu olan Esra Erol, altıncı sırasında ise 2 bin 405 haberle Gülben Ergen bulundu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2 bin 403 haberle yedinci sırada yer aldı.

Spor yaptığı zamanlardan kalan rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde ameliyat olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sekizinci sırada bulunurken, onu sırasıyla İbrahim Tatlıses ve Murat Boz izlediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Magazin dünyasının öne çıkan ünlüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement