Manisaspor'da 2 Fire - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da 2 Fire

Ptt 1'inci Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Manisaspor, yeni sezon öncesi iki önemli fire verdi.

12.07.2016 15:13

Ptt 1'inci Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Manisaspor, yeni sezon öncesi iki önemli fire verdi.

Geçen sezondan kalan alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kanalıyla kulübe ihtarname gönderen kaleci Bayram ve forvet oyuncusu Hasan Ahmet, 1 aylık sürede paraları ödenmeyince sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetti.

Antrenmanda arkadaşlarıyla vedalaşan Bayram, 200 bin TL'lik alacağı için kendisine 80 bin TL teklif edildiğini belirterek, "Önerilen rakam komikti. Bu şartlarda Manisa'da kalamazdım. Herkes için hayırlısı olsun" dedi.

Geçen sezon Manisaspor'u çalıştıran Sarıyer teknik direktörü Taner Taşkın'ın yanı sıra Kastamonuspor 1966'nun da peşinde olduğu kaleci Bayram, bugün Menemen Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Bu arada mukavelesini tek taraflı feshettiğini sosyal medya hesabından duyuran Hasan Ahmet ise, "Manisaspor taraftarına, Manisa halkına, kulüp personeline, şampiyonluk için tüm fedakarlıkları yapıp koca bir aile olduğumuz takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm sıkıntılara rağmen şampiyon olduk. İnşallah Manisaspor hak ettiği yerlere gelir" mesajını paylaştı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da 2 Fire - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement