Max, Ünlü İsimleri Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Max, Ünlü İsimleri Bir Araya Getirdi

Max, Ünlü İsimleri Bir Araya Getirdi

Aslan Max'ın Max Maceraları Kahramanlar Takımı yarışma programı 17 Mayıs Cumartesi günü Disney Channel'da başladı.

06.06.2014 09:50  Güncelleme: 09:59

Çocukların en çok sevdiği dondurma markası Max'ın çocuklar için hazırladığı ve Disney Channel'da yayınlanacak yeni yarışma programı Max Maceraları Kahramanlar Takımı'nın tanıtımı için ünlüler ve çocuklar yarıştı. Özel bölüme konuk olan Özlem Yıldız, Işın Karaca, Bennu Gerede, Yeşim Salkım, Wilma Elles ve onlara rakip olan çocukları, yeğenleri ile Emir Berke Zincidi'nin yer aldığı iki takım, programdaki performanslarını birlikte izlemek için özel bir davette buluştu. Davet cemiyet hayatı ve sanat dünyasının sevilen isimlerini de bir araya getirdi.

Özel programın gösteriminde, yarışmaya katılan ünlülerin çocuklar kadar eğlendiği gözlerden kaçmadı. Ünlüler, minik yarışmacılar karşısında nasıl zorlandıklarını ve finale kadar giden süreçteki etaplarda neler yaşadıklarını izlerken yarışma heyecanını bu sefer de ekran karşısında yaşadı.

Aslan Max'ın büyülü dünyasında geçen oyunlarda takımlar, karanlığı ve Gölgelerin Efendisi'ni yenmek için yarıştı. Ünlüler ve çocuklar arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı karşılaşma oldukça renkli anlara sahne oldu. Ünlülerin sihirli dünyaya geçişleri, yarışmanın en heyecanlı dakikaları oldu. Jöle havuzunda kristal ararken hayli eğlenen yarışmacılar, final bölümünde Gölgelerin Efendisi'ni alt etmek için performanslarını sergiledi. Yarışmanın galibi, Aslan Max ve minik arkadaşları oldu.

Max Maceraları Kahramanlar Takımı yarışma programı 17 Mayıs Cumartesi günü Disney'in çocuk odaklı, tüm aileyi kapsayan güvenilir ve eğlenceli programlar sunan kanalı Disney Channel'da başladı. Her Cumartesi yeni bölümüyle Disney Channel ekranlarında çocuklar ve aileleriyle buluşacak olan bu eğlence dolu programın sunuculuğunu üstlenen Serhan Arslan aynı zamanda programın jenerik müziğini de Emir Berke Zincidi ile birlikte seslendiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Max, Ünlü İsimleri Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement