Mehmet Ali Erbil Ekranda Rengarenk - Son Dakika
Güncel

Mehmet Ali Erbil Ekranda Rengarenk

Mehmet Ali Erbil Ekranda Rengarenk

Star'ın Renkleri, Mehmet Ali'nin Kostümlerinde!

07.08.2014 10:50  Güncelleme: 10:53

Türk televizyonlarında ilk kez imaj konusunda ciddi bir zaman ve emek harcanarak, bir programın stüdyosundan, yayın yapılan kanalın renklerine komple bir konsept çalışması yapıldı. Dünyada ve Türkiye'de birçok başarılı yapıma imza atan, Canlı Para, Wipe Out, Fear Factor, Var Mısın Yok Musun, 3+1, Benzemez Kimse Sana gibi birçok formatın yapımcısı ve lisans sahibi Endemol Türkiye'nin Sanat Yönetmeni Banu Ergenekon, kanalın ana konseptiyle logosundaki renkleri bir araya getirerek "Eyvah Düşüyorum" programının sunucusu Mehmet Ali Erbil'e yepyeni bir imaj oluşturdu.

Şimdiye dek Tarkan'dan Şahan Gökbakar'a, Gülse Birsel'den Ali Kırca'ya, pek çok ünlüye stil danışmanlığı yapmasının yanı sıra büyük televizyon kanallarının da sanat yönetmenliği görevini başarıyla yerine getirmiş bir isim olan Banu Ergenekon yaptığı çalışmayla ilgili;

"Kanalın içerik anlamındaki karakteristik özellikleri arasında; eğlenceli, pozitif, canlı, parlak ve sıcak olması yer alıyor. Star TV'nin logosundaki renkler de aynı özellikleri taşıdığından, programımızın sunucusu Mehmet Ali Erbil için bu imajı yansıtabileceği kostümler tasarladık. Mehmet Ali Bey'in yıllardır alışageldiğimiz klasik bir tarzı vardı. Koyu renk takım elbiseler, beyaz gömlek ve klasik ayakkabılar giyiyordu. Bu tarzı, iddialı gözlük ve kravatlarla renklendiriyordu. Ama 'Eyvah Düşüyorum' programı ile stilinde ciddi bir değişime girdik. Bu değişime bağlı olarak hem saç hem de takım elbiselerinin kesiminde İtalyan stile gittik. Böylelikle Mehmet Ali Bey, daha fit ve genç bir imaja kavuştu." dedi.

Star TV'nin logo renklerini, Mehmet Ali Erbil'in kostümlerine taşıyan Banu Ergenekon, bu konsepti hayata nasıl geçirdiğini ise şu sözlerle dile getirdi; "Mehmet Ali Bey'in saç ve cilt rengi, canlı renklerle uyum sağladığı için bu konuda çok şanslıyız. Türk erkeklerinin giymekten çekineceği pek çok iddialı rengi kendisi çok rahat taşıyor. Özel hayatında da renkli ve zevkli giyinmeyi seven biri olduğu için genelde seçilen kombinlere müdahale etmiyor. Ayakkabı ve gözlük tercihini de kendisine bırakıyorum. Kendini iyi hissedeceği model ve rengi seçiyor. Fit kalıpları sevmesi de önemli. 'İtalyan Paça' adı verilen dar ve kısa paça boyu da, Erbil'in tercih ettiği ama Türk erkeğinin henüz alışamadığı bir unsur. Yine de eminim, programımız izleyicileri arasında renkli ceket alışverişi yapan, bol kesimli pantolonlarla vedalaşan pek çok kişi olmuştur bu yaz."

Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum Cuma ve Cumartesi akşamları 20:00'de Star TV'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Ali Erbil Ekranda Rengarenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement