Menderes Kent Expo Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Menderes Kent Expo Fuarı'nda

Menderes Belediyesi 16-19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek KENT EXPO -Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katılım sağlayacak.

14.10.2014 10:39

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, fuar sayesinde belediyenin gerek duyduğu ürün ve ihtiyaçları yerinde görme şansı yakalayacaklarını söyledi.

16-19 Ekim tarihleri arasında ikinci kez düzenlenecek Kent EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katılacak Menderes Belediyesi fuar için çalışmalarını hızlandırdı. Kurulacak özel stantta sektöre hizmet veren kuruluşları ağırlayacak belediye yetkilileri, ilçenin ihtiyacı olan hizmetlerle ilgili ikili görüşmeleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacak.

Çağdaş bir kent için

Belediye olarak KENT EXPO -Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ilk kez katılacaklarını belirten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Katılacağımız fuarda ilçemizin daha yaşanabilir bir kent olması için yapacağımız hizmetlerle ilgili firma yöneticileriyle bir araya geleceğiz. Gereksinim duyduğumuz ürün ve hizmetlere ulaşım konusunda fuarın bize büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Birim müdürlerimiz her gün fuarda bulunarak, ürün ve hizmetlerle alakalı ikili görüşmeler sağlayacaklar. Amacımız daha çağdaş bir Menderes'i yaratmak"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menderes Kent Expo Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement