Menemen Belediyespor'da Liderlik Hesabı - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor'da Liderlik Hesabı

Menemen Belediyespor\'da Liderlik Hesabı

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta Sarıyer ve Eyüp galibiyetleriyle zirve yarışına ortak olan Menemen Belediyespor'da Teknik Direktör Suat Kaya 3 hafta sonra lider olacaklarını iddia etti.

12.10.2016 13:06

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta Sarıyer ve Eyüp galibiyetleriyle zirve yarışına ortak olan Menemen Belediyespor'da Teknik Direktör Suat Kaya 3 hafta sonra lider olacaklarını iddia etti. Bu hafta evlerinde Etimesgut Belediyespor'la oynadıktan sonra üst üste deplasmanda 1461 Trabzon ve Kastamonu 1966 ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kaya "Bu 3 karşılaşmadan 9 puan bekliyorum. Hesaplarımda şaşma olmazsa 3 maçın sonunda koltuğa otururuz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'na da büyük önem verdiklerini dile getiren Suat Kaya, 3'üncü eleme turunda 1'inci Lig temsilcisi Samsunspor'la eşleştiklerini hatırlatarak, "Rakibimizle 2 6 Ekim'de deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Kupaya da en az lig kadar önem veriyoruz. Amacımız Samsunspor'u eleyerek gruplara kalmak. Söz konusu 3 lig ve 1 kupa maçının tümü bu ay içinde oynanacak. Ekim ayına iyi başladık, iyi bitirmek istiyoruz" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor'da Liderlik Hesabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement