Mersin'de Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Seçim Çalışmaları

AK Parti Mersin milletvekili adayı Zeynep Gül Yılmaz, "Partimiz, yeni dönemde de güzel Türkiye'mizi ve aziz milletimizi çok daha müreffeh yarınlara taşımada ve bu yolda milletimizin hizmetkarı olmaya devam etmede kararlıdır.

13.06.2018 17:00

AK Parti Mersin milletvekili adayı Zeynep Gül Yılmaz, "Partimiz, yeni dönemde de güzel Türkiye'mizi ve aziz milletimizi çok daha müreffeh yarınlara taşımada ve bu yolda milletimizin hizmetkarı olmaya devam etmede kararlıdır." dedi.

Yılmaz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını Silifke ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği Yılmaz, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Girişimci Kadınlar Derneği ve Silifke Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Yılmaz, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimleriyle ülkenin yeni bir döneme girdiğini kaydetti.

AK Parti'nin, kuruluşundan bu yana geçen 16 yıllık sürede devletle milleti yeniden buluşturduğunu ifade eden Yılmaz, "Partimiz, yeni dönemde de güzel Türkiye'mizi ve aziz milletimizi çok daha müreffeh yarınlara taşımada ve bu yolda milletimizin hizmetkarı olmaya devam etmede kararlıdır. Daha çok çalışacağız ve milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement