Mersin İdmanyurdu 3 Puana Kilitlendi - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu 3 Puana Kilitlendi

Mersin İdmanyurdu 3 Puana Kilitlendi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, cuma günü saat 20.00'de sahasında karşılaşacağı Osmanlıspor'u yenerek ilk galibiyetini almak istiyor.

17.09.2015 11:47

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, cuma günü saat 20.00'de sahasında karşılaşacağı Osmanlıspor'u yenerek ilk galibiyetini almak istiyor.

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen son antrenmanda hırslı ve istekli görülen Mersin ekibi, Osmanlıspor'u yenerek taraftarlarına çifte bayram sevinci yaşatmak istiyor. Osmanlıspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten, teknik direktör Mesut Bakkal, "Galatasaray karşısında elde ettiğimiz 1 puanla gelecek için umutlandık. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda futbolcularım son derece istekliydi. Puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bunun bilincindeyiz, bu nedenle evimizde karşılaşacağımız Osmanlıspor'u yenerek ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum. Bu önemli maçta her zaman olduğu gibi taraftarlarımızın önemli derecede desteğine ihtiyacımız var. Onların desteğiyle alacağımız galibiyetle çifte bayram sevinci yaşatmak istiyoruz" dedi.

KAHRAMANLI ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı ise Galatasaray deplasmanından alınan bir puanın kendilerine büyük moral aşıladığını ifade ederek, Osmanlıspor'u eli boş göndereceklerine inandığını söyledi. Alacakları bir galibiyetle puan cetvelinde yükselişe geçeceklerini vurgulayan Kahramanlı, "Lige verilen Milli maç arası nedeniyle boşluktan iyi yararlandık ve iyi hazırlandığımız Galatasaray maçında galibiyeti kaçırıp bir puanla yetindik. Şimdi bu maç geride kaldı. Moral ve form yönünden son derece iyi durumdayız. Osmanlıspor maçını kazanarak kötü gidişata son vereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

BİLET FİYATLARI

Mersin Stadyumu'nda 20.00'de oynanacak Mersin İdmanyurdu-Osmanlıspor maçında açıklanan bilet fiyatları şöyle: Kale arkası tribünleri 3, doğu maraton tribünleri 5, batı kapalı tribün 10, VIP 20, misafir tribünü ise 3 TL .

Bilet satışlarının Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda bulunan Passolig gişelerinden ve passo.com.tr'den yapılacağı bildirildi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu 3 Puana Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement