Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde

Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Mersin İdmanyurdu, cuma günü evinde karşılaşacağı Manisaspor maçını kazanmayı hedefliyor.

03.11.2016 14:28

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Mersin İdmanyurdu, cuma günü evinde karşılaşacağı Manisaspor maçını kazanmayı hedefliyor.

Teknik sorumlu Yusuf Şimşek, saat 19.00'da başlayacak maç için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti, şöyle dedi:

"Şanlıurfa karşısında sergilediğimiz futbolumuzu Manisa karşısında da üstüne ekleyerek oynayacağımızı düşünüyorum. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda futbolcularımın son derece hırslı ve istekli olması bizi mutlu etti. Taraftarlarımızın da 90 dakika desteğiyle bu önemli sınavı galibiyetle geçmek istiyoruz."

ÖDEME YAPILDI

Basın Sözcüsü Muharrem Çağatay, futbolcuların ekim ayı hariç tüm alacaklarının ödendiği belirterek, altyapı hariç futbolculara ve personele ödeme yapıldığını söyledi. Bir hafta içinde yaklaşık 1.5 milyon TL ödeme yapıldığını bildiren Çağatay, ayrıca transfer tahtasının açılması için de çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini de bildirdi.

Öte yandan Mersin Liman İşletmesi (MIP) ve Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kulübe 1 milyon TL kaynak aktartığı açıklandı.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement