Metruk bina yıkımları - Son Dakika
Güncel

Metruk bina yıkımları

Karacabey Belediyesine bağlı Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında metruk binaların yıkımı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

25.02.2015 15:07

Günde ortalama 3-4 yıkım gerçekleştiren ekiplerin önünde şu an için 40'a yakın yıkılması beklenen bina bulunuyor. Vatandaşlar ise çalışmadan son derece memnun.

Karacabey Belediyesinin Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirdikleri metruk binaları yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Muhtarlıklarla işbirliği içerisinde gerçekleşen çalışmalar ile mahalle aralarında bulunan yıkılmaya yüz tutmuş ve kötü amaçlarla kullanılmaya müsait binaların yıkımı belediye ekiplerince gerçekleştiriliyor.
Yıkımların önceki günkü durağı ise Canbolu Mahallesi oldu. Yıkım anında ise metruk binanın duvarında bulunan yazı tüm bu çalışmaların gerekliliğini gözler önüne sürüyordu. Bina üzerinde bulunan yazıda "Tiner Mekanı" yazması bu tarz binaların saçtıkları bir diğer tehditininde göstergesi oldu.

Yıkımlarla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Ali Özkan vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını belirterek bina sahipleri ile anlaşmaya varıldığı takdirde zaman kaybetmeden bu binaların yıkımlarının gerçekleştirildiğini dile getirdi. Mahalle sakinlerine de çağrıda bulunan Özkan bu tarz binaların olduğu bölgelerde vatandaşların muhtarlık aracılığıyla veya doğrudan belediyeye başvurmalarını istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metruk bina yıkımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement