MHP İftarında Darp İddiasına Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

MHP İftarında Darp İddiasına Suç Duyurusu

MHP İftarında Darp İddiasına Suç Duyurusu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun MHP'nin Eyüp'teki iftar çadırını ziyareti sırasında ailesiyle darp edildiğini iddia eden Fatih Mutlu, sorumlulular hakkında suç duyurusunda bulundu.

11.07.2014 19:03

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun MHP'nin Eyüp'teki iftar çadırını ziyareti sırasında, ailesiyle darp edildiğini iddia eden Fatih Mutlu, sorumlulular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte gelen Mutlu, suç duyurusu dilekçesini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sundu.

Mutlu, olayların ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden kendisi ve eşi Fatoş Mutlu'nun darbına yönelik doktor raporunu da savcılığa sundu. Raporda, Fatih Mutlu'nun, sırt ve boynunda, eşi Fatoş Mutlu'nun ise sırtı, boynu, ensesi, sol kol ve sağ el bileğinde darp izi olduğu belirtiliyor.

Fatoş Mutlu, eşi Fatih Mutlu ile birlikte yazdığı suç duyurusu dilekçesinde, 9 Temmuz'da, ailece oruçlarını açmak için Hazreti Kaab Camisi'nin avlusuna gittiklerini kaydetti.

Caminin avlusunda kurulu MHP'nin iftar çadırına Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlunun geleceğinden haberlerinin olmadığını ve kalabalığı görünce yanındaki bir kadına kim olduğunu sorduğunu belirten Fatoş Mutlu, dilekçesinde, "Yanımdaki bayan da İhsanoğlu olduğunu söyledi. Ben de tamamen iyi niyetli duygularla 'Keşke Başbakanımız gelseydi' dedim. Ancak o kadın bana 'provokatör' dedi, hakaret etti. Ardından kalabalık grup, üzerime yürüdü. Üç cocuğumun gözleri önünde hem sözle hakarete, hem de darpa maruz kaldım" ifadelerini kullandı.

Fatih Mutlu ise MHP Fatih İlçe Başkanı'nın küçük kızı E. Mutlu'yu üzerine attığını ve küfür ettiğini öne sürerek, "Hem fiziki hem de psikolojik olarak yıprandık. Gereğinin yapılmasını arz ederim" beyanında bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dilekçeyi işleme koyarak soruşturma başlattı.

Adliye çıkışında gazetecilere konuşan Fatih Mutlu, eşi ve çocuklarıyla birlikte iftar için Hazreti Kaab Camisi'ne gittiklerini ve oluşan arbedenin tarafına baktığında eşini dövdüklerini gördüğünü belirterek, sorumluları şikayet etmek için gittikleri polis merkezinde de kötü muamele gördüklerini, karakola gelen MHP il başkanına çay ikram edilirken, kendilerinin iki saat dışarıda bekletildiğini öne sürdü.

Fatih Mutlu, olay günü korkarak şikayetçi olmak istemediğini, ancak gece eşinin ağlaması ve vücudundaki morlukları görmesi üzerine savcılığa gelerek şikayetçi olduğunu söyledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP İftarında Darp İddiasına Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement