Muş'ta Çığ Altında Kalan Avcılardan Biri Sağ Diğeri Yaralı Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Çığ Altında Kalan Avcılardan Biri Sağ Diğeri Yaralı Kurtuldu

Muş\'ta Çığ Altında Kalan Avcılardan Biri Sağ Diğeri Yaralı Kurtuldu

Muş'ta çığ altında kalan avcılardan biri sağ diğeri yaralı kurtulduMuş'un Hasköy ilçesi kırsalında avlanırken çığ altında kalan iki avcıdan biri sağ, diğeri yaralı olarak kurtuldu.

11.01.2017 19:14

Muş'ta çığ altında kalan avcılardan biri sağ diğeri yaralı kurtuldu

Muş'un Hasköy ilçesi kırsalında avlanırken çığ altında kalan iki avcıdan biri sağ, diğeri yaralı olarak kurtuldu. Yaralı olan Hüsamettin Demir, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı İkizler köyünden iki avcı, avlanmak için Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Yarkaya köyü kırsalına geldi. Avlanan avcıların üzerine Bugün saat 13.30 sıralarında çığ düştü. Kendi imkanlarıyla çığ altından kurtulan ve kimliği henüz öğrenilemeyen avcılardan biri, yardım isteğinde bulundu. Jandarma, korucular, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri ile Mutki ve Hasköy'den vatandaşların katıldığı çalışmalar sonucu 37 yaşındaki Hüsamettin Demir yaralı olarak kurtarıldı. Kar altından çıkarılan Hüsamettin Demir, kar üstü paletli araçla Hasköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Demir'in tedavisi sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş'ta Çığ Altında Kalan Avcılardan Biri Sağ Diğeri Yaralı Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement