MÜSİAD'da Çalışkan Dönemi Başladı - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD'da Çalışkan Dönemi Başladı

MÜSİAD\'da Çalışkan Dönemi Başladı

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığı'na yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle başkan yardımcısı Mehmet Çalışkan getirildi.

02.10.2015 13:16

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin'in AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği Adayı olması nedeniyle dernekteki istifası ile boşalan şube başkanlığına, yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle başkan yardımcısı Mehmet Çalışkan getirildi.

MÜSİAD'da 20'nci yılını tamamlayan ve derneğin kuruluşundan bugüne kadar Şanlıurfa Şubesi'nde mali işler, sektör kurulları başkanlığı ve son olarak da başkan yardımcılığını yapan Mehmet Çalışkan, artık Başkanlık görevini yürütecek.

Şube başkanlığına seçilen Çalışkan, yaptığı ilk açıklamasında kendisinin ve MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi'nin 20'nci yılında başta emeği geçen eski başkan Abdurrahman Yetkin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Çalışkan, MÜSİAD'ın üstlendiği misyon ve vizyonu doğrultusunda hedeflerinin, etkin ve itibarlı bir işadamları derneği adı altında Türkiye'de ve yeryüzünde helal kazanç ve adil bölüşüm anlayışını yaygınlaştırmak, yayın, seminer ve benzeri faaliyetlerle üyelerimizin eğitim düzeyleri ve iş gelişimlerine katkı sağlamak, uluslar arası organizasyonlar yoluyla,yurt içi ve yurt dışı üye ve partnerler arası ittifaklar oluşturarak, küresel ekonomide etkin bir güç haine getirmek, özellikle Müslüman topluluklar arası ticari ve kültürel etkileşimi artırarak üyelerin sektörlerindeki konumlarını güçlendirmek olduğunu, MÜSİAD'da her zaman var olan bu ve buna benzer faaliyetleri katlayarak hizmet etmek istediklerini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel MÜSİAD'da Çalışkan Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement