Ödemiş Belediyesi Şubat Meclisi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ödemiş Belediyesi Şubat Meclisi Yapıldı

Ödemiş Belediyesi Şubat Meclisi Yapıldı

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

07.02.2018 09:10

Belediye Başkanı A. Mahmut Badem başkanlığında toplanan mecliste, taşeron çalışanların kadroya geçmesi yönünde şirket kurulması oy birliği ile kabul edildi.

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı 05 Şubat Pazartesi günü Belediye Hizmet Binası Meclis salonunda yapıldı. Gündemde yer alan taşeron çalışanların kadroya geçmesi yönünde kurulması gerek şirket ile ilgili madde meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

İZKA'YA ÜÇ PROJE

Ödemiş Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) destek için üç proje hazırladı. Sosyal Uyumun Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Mali Destek Programına "60'dan Sonra Huzur-Ödemiş", Kültür Varlıklarının Korunması ve Yaşatılması Mali Destek Programına "Ödemiş Tarihi Havuzlu Parkın Yeniden Doğuşu" ve "Tarihe Yolculuk-Ödemiş" adlı projelere müracaat edecek.

BADEMLİ BARAJI SU TÜKETİMİ TARİFESİ BELİRLENDİ

Ödemiş Belediyesi'nce işletilen Bademli Barajı tarımsal sulama tesisinin 2018 yılı ücret tarifesi belirlendi. Uygulanacak tarifede, ürün bazında ücretlendirme yapılacak.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, dilek ve temenni bölümümde belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MHP grubundan Derya Coşkun, yerel gazetelerde yer alan İzmirbüyükşehir Belediyesine ait Tertemizmir sloganlı aracın çöpünü Üç Eylül Mahallesindeki bir caddeye atmasından dolayı MHP Grubunun tepkisini dile getirdi. Ödemiş'e ve Ödemişliye yakışmadığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ödemiş Belediyesi Şubat Meclisi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement